måndag 22 augusti 2011

några saker jag gjort i sommar

 Sommaren började med la petit familie hemma hos lina. jag hade mina nya hängselshorts och vi badade i en väldigt storpöl.
 Jag for på peace&love. såg tom jones med kurtan och rickard och det var så galet bra. 
sommarjobbade på H&M och kände mig som fisken i vattnet.  Lina bodde hos mig i lägenheten och det var så mysigt att planera vad vi skulle laga för mat. Ibland sa vi ”äh vafan vi äter ostbågar istället”. Tror jag ska ta och flytta ihop med den tösen.  Lärde mig göra mojito av min faster.  Gick på Harrys några gånger.  Såg alla säsonger av weeds. Drack godrinkar på klarrans balkong. Packade i min gula miniresväska. Gosade med typ tusen katter. Var på fjortisfest(de var alla väldigt små..).Träffade kurtans bästa vän. Åkte buss typ tusen timmar tror jag.
 Kramade britta p och hon var jättemysig. Spelade ölspel. Åt upp mig inför vintern. Dansade med lydia och felicia till movits. Fick se huset där min mormor växte upp. Gjorde polkagrisglass. Gick på utställningar. Stökade ner i kurtans rum. Fyndade skor på loppis.

spelade tp i antnäs
 Kom bort ifrån kata en kväll under storsjöyran och sen när vi träffades igen sa jag att jag var hungrig. ”vad är du sugen på?” frågade hon. ”något gratis.”svarade jag. ”ska vi gå till kebabstället?” ”ja.”  
Skrev ner i en bok allt fint jag och kurta gjorde tillsammans.
 träffade några av katas vänner som pratade arabiska, och sa därför det enda jag kunde säga på det språket(som jag lärde mig i nian och har sagt varje gång jag fått tillfälle). lärde mig att det betyder "jag ska knulla dig och alla dina släktingar och alla dina vänner" och att det är ungefär det värsta man kan säga.
  Räddade två främlingars förhållande(åtminstone för tio minuter) på trästocks. badade naken i älven. skrattade sönder med min bästa kusin.
 Fick veta att min metaboliska ålder är tretton. TJIHO. Det betyder att min kropp fortfarande är skyddad av barnkonventionen!!
 lekte.
såg min prinsessa bli kysst av en annan kille!! grrrr
 For på loppisturne med maja och olivia.Träffade massa människor jag träffat förut. Fick höra att jag ser ut som misty från pokemon.
Gick fram till kapten röd och frågade om han ville byta en signerad skiva mot en kickassgrym teckning som kommer vara värd flera tusen i framtiden. Klart han ville det.  Såg prinsessan och grodan hur många gånger som helst. gick med christian på röda korset och köpte en fin djungeltröja. Drack avslagen cola med min limpa och gick och handlade i spöregn. Dansade med kurtan och blev avmålad.
 Blev kär i den här lilla kattungen. Åt ihjäl mig på langos.Blev kär i ett par skor och de fick sova bredvid mig i sängen och följa med mig när jag förflyttade mig runt i huset. Fick brev från Lydia. struntade i birgit bidder och drack öl på roasters istället.
Och det var en fin sommar som inte blev som jag tänkt mig men som lyckades bli kalasbra ändå, och som gick alldeles för fort och avslutades med att inviga kurtans vattenpipa med allejandro och michelle på en förskola. Det regnade och vi trängdes på en bänk under ett tak och lyssnade på låtar som alle gjort, och det var mysigt.
men jag är fortfarande bitter över att skolan börjar imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar