torsdag 4 augusti 2011

She's a lady!

hej jag befinner mig en fem timmar och 20 minuters bussresa irån min prinsessa. förbereder mig med säsong 2 av weeds och pistaschnötter. och en och annan lakridsnapp. Jag tänker flytta ihop med min limpa. Hon är perfekt. En gång när hon satt och och åt billys och jag blev sugen sa hon "det finns en vegetarisk i frysen. jag köpte den åt dig" . vi skulle nog komma överens JUST FINE. 
mvh prinsen

1 kommentar:

  1. fan vad skönt om du har löst det "lilla" problemet! du vi måste spå snart det kliar i mina ex-korvfingrar!

    när jag kommer till olebyn ska jag rengöra mina stenar städa min garderob och hela min lägga på sånt som man egentligen inte behöver!

    ta mig itu på att skriva en fin novell om kärlek och förvirring i ett tonårs liv. det är ju ändå mitt sista år som förvirrad tonåring eller hur? vad ska man göra då man är 20 bast; häheeh jag är en förvirrad 20åring!. eem näe låter inte som ett lika bra skyll.

    kanske kommer mannen i mina drömmar och räddar mig på min 20års dag? who knows? jag önskar att livet var som i en disney, träffa en okänd snubbe som visar sig vara lite badguy men samtidigt snäll och sen blir han förälskad i dig har en mega cool road tripp/äventyr tillsammans och man lever lyckliga i alla sina dagar. det hade varit fint.

    //maja

    SvaraRadera